Bero'sé eper,fincsi és egzotikus akár a keleti napfény ;)!
Ez az ínycsiklandozó étek(csiklandozza az ínyed éérteeed!! ::))a nevét a Ferrero Rosche-ról kapta mert mindjárt meglátjátok miért.És a neve ezért lett: Bero'sé ::)
-egy csomag Ferrero Rosche
-Sok eper
-egy tálka amiben megolvaszthatod a tűzhelyen a ferrerót
-egy fakanál
Elkészítés:
Nyisd ki a Ferrero Rosche-s zacsit,és miután kibontottad a csomagocskákból a csokit dobd bele ezt mind egy tálba{!!!FIGYELEM,Ne olyan tál legyen ami elfolyik a tűzhelyen a csokival együtt!!!}Ezt rakd fel a tűzhelyre,folyamatosan figyeld és kevergesd a fakanállal.Miután szép krémes lett fogd az epreket és mosd meg.Ezután mártogasd az epret a csokikrémbe és edd!Jó étvágyat ;)!
Jó tanács:
A Bero'sé eper finom kieészítője lehet a kávénak,teázásnak,vagy partykon fogyaszthatják az emberek.Ha nem szeretnéd ,hogy minden folyjon a csokikrémtől akkor csak mártsd bele az epret a krémbe és hagyd ,hogy megszáradjon.Tedd hűtőbe és kész is! Ehhez is jó étvágyat ;)! |